duurzame renovatie Hembrugterrein

Ontwerp – Hembrugterrein Zaandam

Een industrieterrein met gezellige evenementen, fijne winkels en lekkere eettentjes. Dat is het Hembrugterrein. Creatieve en innovatieve pioniers hebben het de afgelopen jaren onder handen genomen en weer nieuw leven ingeblazen. Nu is het de beurt aan een groep ondernemers, kunstenaars en creatievelingen, die een aantal monumentale gebouwen op het oude MOB-complex kochten. En bij de renovatie daarvan zijn wij als energie experts betrokken.

Energie Ontwerp en Installatie Ontwerp voor monumentale gebouwen

Voor een aantal gebouwen op het Hembrugterrein maken wij een Energie Ontwerp en een Installatie Ontwerp. Dat doen we voor een aantal gebouwen. Daarnaast creëren we ook een algemene energievoorziening voor het hele terrein. We zien dit als een mooie kans om deze monumentale ruimtes duurzaam te renoveren. Een comfortabel binnen- en buitenklimaat creëren zonder energierekening is hierbij het uitgangspunt.

Hembrugterrein monumentale panden renoveren

 

Wil jij ook duurzame installaties in je pand? Start dan met het opvragen van een vrijblijvende prijsopgave van een Energie Ontwerp.

Je hoeft alleen onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met je op en sturen je een prijsopgave gebaseerd op jouw situatie.
* Alle velden zijn verplicht. Maar geen verscholen addertje: wij doen verder niks met jouw gegevens.