Over ons

studio ECO

Ontwerp en Realisatie

Het groen in onze wereld is schaars. En toch zien we iedereen het liefst wonen in de natuur, in samenwerking met haar ecosystemen. Op een zuinige, energieneutrale of zelfs autarkisch (off-grid) manier. Om dat te realiseren, zijn holistische oplossingen nodig. En die kunnen wij jou bieden wanneer we je (toekomstige) woonsituatie onder de loep nemen. Je kunt bij ons terecht van idee tot realisatie. We kijken verder dan je woning, want jijzelf en de omgeving waar je in woont zijn minstens net zo belangrijk. Wat groeit en leeft daar, en hoe kunnen we daarmee samenwerken? Zo hoeven we jou niet te verplaatsen naar het bos, maar kijken we naar mogelijkheden om al het groen naar jou te brengen.

Neem bijvoorbeeld het opwarmen en verkoelen van je huis. Wanneer je een boom voor de ramen hebt staan, houden haar bladeren in de zomer de warmte tegen. In de winter laten de bladerloze takken juist meer daglicht door, wat voor een warme, lichte woning zorgt. Op deze manier stimuleer je een natuurlijk klimaat in je woning. Je speelt in op wat er is en leeft in balans samen met de natuur.

Over studio ECO

Studio ECO is specialist op het gebied van installaties voor BENG (bijna energie neutraal), NOM (nul-op-de-meter) en autarkische (off grid) woningen. Wij voorzien zowel bestaande als nieuwe woningen van zonne-energie, warmtepompen (voor cv, koeling en warm water), ventilatie en laadpalen. Daaronder vallen ook tiny houses. Daar moeten vaak in kleine ruimtes slimme oplossingen worden bedacht, iets wat wij goed kunnen. Wij treden niet alleen op als ‘energie architect’, maar kunnen ook zorgen voor de realisatie van jouw plannen.

Certificaten

Solar Egde Specalist

Solar Specialist

Solar Topfitter

 

Meer weten over wat wij doen?

Het ECO team

Eric
Ontwerper + uitvoerder

Marcella
Management + ontwikkeling

Huyg
Installateur + bouwer

Nick
Werkvoorbereider + uitvoerder

Jeroen
Installateur

Ard
Research + development

Marita
Marketing & communicatie

Gert
Adviseur

Bert
Installateur