Ontwerp

studio ECO ontwikkelt on-grid en off-grid oplossingen voor jouw unieke situatie

studio ECO - ECO ontwerp duurzame energie

Wat is een ECO intake?

Onze ECO intake is eigenlijk een soort vragenuurtje om al je vragen te stellen en kennis te maken met studio ECO. Denk je er over na om te verduurzamen, maar weet je niet precies wat de mogelijkheden zijn? Tijdens een ECO intake geven we je meer duidelijkheid over welke installaties er zijn, en geven we advies rondom woon- en leefcomfort.
Wil je na afloop graag een stap verder, dan bieden we ons ECO ontwerp pakket aan.

Wat is een ECO ontwerp?

Wil je na een ECO intake meer informatie of wil je het liefst meteen aan de slag met een ontwerp? Boek dan een ECO ontwerp. Binnen dit pakket plannen we een digitale of fysieke woningopname om beter inzicht te krijgen in jouw unieke situatie. Op basis hiervan maken we een installatie ontwerp. Na jouw akkoord maken we voor dat ontwerp een kostenraming, en bellen we je nog een keer voor een check-up. Op deze manier krijg jij het beste maatwerk advies voor jouw situatie!

01. intake

Bij studio ECO beginnen we ieder project met een intake gesprek. Hierin maken we graag kennis met jou als klant en kan je alle vragen stellen die je hebt. Deze gesprekken plannen we in onze ontwerpweken.

ontwerpweken 2023
– april 2023

02. ontwerp

Bij studio ECO ontwerpen we met veel persoonlijke aandacht. Naar aanleiding van het intake gesprek gaan we aan de slag met een ontwerp. Heb je een intake in de ontwerpweek gepland, dan gaan we meteen aan de slag met dit ontwerp.

03. realisatie

Heb je akkoord gegeven op het ontwerp? Dan gaan we zo snel mogelijk starten met de werkvoorbereiding. Met de huidige levertijden moet je daarbij rekening houden met een wachttijd van drie tot zes maanden voor realisering.

studio ECO - ECO intake of ontwerp

De afgelopen jaren hebben we al een aantal bijzondere projecten mogen uitvoeren.
Hieronder een aantal projecten waar we trots op zijn en die we graag aan jou laten zien.