Zonnepanelen

Zonnepanelen op jouw huis of bedrijf?

Je ziet ze steeds vaker liggen op huizen: zonnepanelen. Energie die je krijgt van de zon om daarmee apparaten te laten werken in je huis. Een geweldige uitvinding waar we in de toekomst alleen maar meer van gaan horen. Benieuwd naar jouw zonnepanelen opbrengst? Wij helpen je graag. Dit is hoe studio ECO werkt. 

Een holistische aanpak

De hoeveelheid zonnepanelen is afhankelijk van je gebruik. Een gemiddeld gezin heeft aan zo’n 12 tot 16 zonnepanelen voldoende om alle stroom op te wekken die ze gebruiken wanneer verwarming gebeurd met een gasketel. Wordt er verwarmd met een warmtepomp, dan heb je er meer nodig om alle stroom op te wekken die je gebruikt. Wij gaan kijken naar de beste zonnepanelen opbrengst voor jouw situatie. 

Niet alleen je verbruik telt mee. Ook de omgeving van je woning is van belang bij de keuze voor zonnepanelen. Zo kijken we naar de stand van de zon en de schaduwplekken op het dak, veroorzaakt door bijvoorbeeld bomen of andere woningen.

Wij leveren en installeren onder andere deze typen zonnepanelen:

  • Polykristallijne en monokristallijne (full black) zonnepanelen. Van onder andere Canadian Solar, Panasonic en LG
  • PVT-systemen (Photo Voltaic Thermisch) in combinatie met een warmtepomp van Triple Solar (Nederlandse fabrikant)
  • Dakpannen van FlexSol (Nederlandse fabrikant)

Zonnepanelen opbrengst? Wil jij ook zonnepanelen op je huis? Wat is de investering en wanneer heb je deze terugverdiend? Wij helpen jou >

Studio ECO werkt met de volgende systemen:

  • Netgekoppelde omvormers van SolarEdge met optimizers (studio ECO is gecertificeerd installateur van SolarEdge)
  • Batterijsystemen voor netgekoppelde systemen (Tesla, LG, SMA) en off grid systemen (Victron)
  • Omvormers voor 12V, 24V en 48V off grid (autarkische) systemen voor bijvoorbeeld tiny houses
  • Slimme laadregelsystemen voor off grid systemen van onder andere Victron
  • Monitoring voor zowel netgekoppelde systemen als off grid installaties (batterijmonitoring, solarmonitoring)

Het systeem wat studio ECO bij jou gaat toepassen is afhankelijk van jouw situatie. Hierdoor kunnen we de beste zonnepanelen opbrengst behalen. Heb je schaduw op je dak bijvoorbeeld? Kies dan voor een slim systeem zoals dat van SolarEdge. Dan wekt elk paneel onafhankelijk zijn energie op. Dit is een systeem met zogenaamde optimizers. Ook kun je de opbrengst vervolgens per paneel in de gaten houden.

Zonnepanelen opbrengst? Wil jij ook zonnepanelen op je huis? Wat is de investering en wanneer heb je deze terugverdiend? Wij helpen jou >

De juiste zonnepanelen opbrengst voor jouw situatie

Wil jij ook zonnepanelen op je huis maar weet je niet waar je moet beginnen? Wat kan jouw zonnepanelen opbrengst zijn? Wat is de investering en wanneer heb je deze terugverdiend? Doe ik het alleen voor de natuur of heeft het voor mij als koper ook voordelen? Maakt het je huis meer waard of juist minder? Welke systemen zijn goed en wat is het verschil? Er zijn natuurlijk ontzettend veel vragen die je kan stellen bij het aanschaffen van zonnepanelen. Wij willen jou daar zo goed mogelijk mee helpen!