Warmtepomp

Warmtepomp in bestaande woning. Het kan!

Een warmtepomp is in bijna elke situatie mogelijk. Echter moet je wel kijken of het aan de verwachting kan voldoen. Een huis met ongeïsoleerde muren en enkel glas behaalt met een warmtepomp waarschijnlijk niet het comfortniveau wat jij gewend bent. Daarnaast is ook het rendement van de warmtepomp afhankelijk van de situatie. Er zijn drie belangrijke aspecten:

  1. Is jouw huis goed geïsoleerd?
  2. Hoe verwarm je nu je woning?
  3. Heb je behoefte om je huis te koelen?

Studio ECO levert en installeert onder andere:

  • De lucht/water-warmtepomp Ecolution van Inventum (ook All-Electric opstelling)
  • Lucht/water-warmtepompen van Nibe
  • PVT-systemen in combinatie met een Nibe warmtepomp van Triple Solar

Over deze systemen kunnen wij je alles vertellen.

Warmtepomp in nieuwbouw woning

Er zijn verschillende warmtepompen voor verschillende situaties. Studio ECO kan het beste bij jou thuis langs komen om te bepalen welke warmtepomp goed in jouw situatie zou passen en tevens kan voldoen aan jouw verwachtingen.

Een nieuwbouw woning kunnen wij qua installaties nog helemaal aanpassen op jouw wensen. Warmtepompen die een aanmerking komen voor een nieuwbouw woning zijn grond en bodem warmtepompen Deze warmtepompen zijn ook gemakkelijk te combineren met andere systemen zoals zonnepanelen. Alles om ervoor te zorgen dat jij nul op de meter krijgt.

Heb jij een nieuwbouwhuis en wil je graag alle installaties onderbrengen bij één partner? Dan ben je ook aan het juiste adres bij studio ECO. Wij hebben ervaring met het volledig realiseren van alle E- en W-installaties. Inclusief het ontwerpen van deze systemen met de benodigde energieberekeningen (zoals EPC).

Warmtepomp bestaande woning. Het kan! Een warmtepomp is bijna elke situatie mogelijk. Echter moet je wel kijken of het aan de verwachting kan voldoen >

Combinatie in systemen in ook mogelijk

Je wilt duurzaam wonen. Maar waar te beginnen? Wij helpen jou. We bekijken samen jouw woonsituatie en bepalen jouw eisen en wensen. Daarmee maken we een systematisch plan en stellen we vast welke energiebesparende maatregelen jij nodig hebt. Studio ECO maakt gebruik van een advies traject. Daarin worden plannen in kaart gebracht voor de woning in combinatie met de installaties voor verwarming, koeling, tapwater, ventilatie en energie opwekking. Informatie die wordt verzameld en geanalyseerd omvat bouwtekeningen, berekeningen en het pakket met eisen en wensen. We creëren een duidelijk beeld betreffende de energie en comfort behoefte. Wanneer het concept matcht met zowel de eisen en wensen van de bewoners en de woning kunnen we een offerte voor jou opstellen. De kosten voor de Analyse en Methodisch Ontwerpen worden na de overgang van installatie in mindering gebracht.

 

Wil je checken of jouw situatie geschikt is voor een warmtepomp? Of wil je advies over nul op de meter? Neem dan hier contact met ons op.