Warmtepomp

Warmtepomp in bestaande woning. Het kan!

Een warmtepomp is in bijna elke situatie mogelijk. Echter moet je wel kijken of het aan de verwachting kan voldoen. Een huis met ongeïsoleerde muren en enkel glas behaalt met een warmtepomp waarschijnlijk niet het comfortniveau wat jij gewend bent. Daarnaast is ook het rendement van de warmtepomp afhankelijk van de situatie. Er zijn drie belangrijke aspecten:

  1. Is jouw huis goed geïsoleerd?
  2. Hoe verwarm je nu je woning?
  3. Heb je behoefte om je huis te koelen?

Studio ECO levert en installeert onder andere:

  • De lucht/water-warmtepomp Ecolution van Inventum (ook All-Electric opstelling)
  • Lucht/water-warmtepompen van Nibe
  • PVT-systemen in combinatie met een Nibe warmtepomp van Triple Solar

Over deze systemen kunnen wij je alles vertellen.

Warmtepomp in nieuwbouw woning

Er zijn verschillende warmtepompen voor verschillende situaties. Studio ECO kan het beste bij jou thuis langs komen om te bepalen welke warmtepomp goed in jouw situatie zou passen en tevens kan voldoen aan jouw verwachtingen.

Een nieuwbouw woning kunnen wij qua installaties nog helemaal aanpassen op jouw wensen. Warmtepompen die een aanmerking komen voor een nieuwbouw woning zijn grond en bodem warmtepompen Deze warmtepompen zijn ook gemakkelijk te combineren met andere systemen zoals zonnepanelen. Alles om ervoor te zorgen dat jij nul op de meter krijgt.

Heb jij een nieuwbouwhuis en wil je graag alle installaties onderbrengen bij één partner? Dan ben je ook aan het juiste adres bij studio ECO. Wij hebben ervaring met het volledig realiseren van alle E- en W-installaties. Inclusief het ontwerpen van deze systemen met de benodigde energieberekeningen (zoals EPC).

Warmtepomp bestaande woning. Het kan! Een warmtepomp is bijna elke situatie mogelijk. Echter moet je wel kijken of het aan de verwachting kan voldoen >

Combinatie in systemen

Ben je, naast verwarming met een warmtepomp, ook op zoek naar andere duurzame installaties? Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelenventilatie, koeling en tapwater. Ook hier kunnen wij jou mee helpen. We gaan dan samen een adviestraject in: het Energie Ontwerp. We bekijken samen jouw woonsituatie en bepalen jouw eisen en wensen. We creëren een duidelijk beeld rondom de energie- en comfort behoefte. Op basis van deze uitgebreide analyse, adviseren we jou over de mogelijkheden die je hebt. Hier houden we rekening met jou als persoon, de omgeving van je woning én natuurlijk het kostenplaatje. 

 

Nieuwsgierig naar dit traject? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan voor het Energie Ontwerp!

Wij nemen vervolgens contact met je op en sturen je een prijsopgave gebaseerd op jouw situatie.

* Alle velden zijn verplicht. Maar geen verscholen addertje: we doen verder niks met jouw gegevens.