Vacature Werkvoorbereider/Planner

Studio ECO breidt uit: wij zoeken een Werkvoorbereider/Calculator

Wij zoeken: een Werkvoorbereider/Calculator

Dienstverband: 16-40 uur (parttime/fulltime). Zzp of loondienst

Ervaring: >1 jaar ervaring met werkvoorbereiding en planning, bij voorkeur in de installatietechniek

In bezit van: rijbewijs B

Solliciteren t/m: vrijdag 26 februari 2021

 

Wat je gaat doen als Werkvoorbereider

Je houdt je op verschillende vlakken bezig met de voorbereiding van onze installaties. Zo nu en dan maak je maatwerk offertes voor onze (potentiële) klanten. Ook maak je gedetailleerde kostenramingen op. Door onze planning (deels) zelf te maken en nauw in de gaten te houden, weet je precies welke materialen je moet inkopen voor elk project. Vervolgens zorg je dat alles op tijd is besteld, zodat onze installateurs op het geplande moment op locatie aan de slag kunnen. Ondertussen hou je contact met onze leveranciers en stem je regelmatig planningen en inkopen af met al je collega’s. Mede dankzij jou lopen al onze installaties op rolletjes, met blije klanten als resultaat.

Wij leren je graag de kneepjes van het vak. Op kantoor, maar ook in de uitvoering! Mocht je het leuk vinden om je bureau soms in te ruilen voor de bouwplaats, dan bieden we je die mogelijkheid graag.

 

Benieuwd naar toffe afgeronde projecten? Kijk dan hier!

 

Wie jij bent als Werkvoorbereider

Net als wij, leef en woon jij het liefst in een groenere wereld. Op dit gebied pionier, onderneem en innoveer jij dan ook graag. Je bent goed in het geheel overzien, waardoor je gestructureerde planningen zo uit je mouw schudt. Daarbij komt dat bestellingen altijd op tijd worden gedaan, omdat je precies weet wanneer wat moet gebeuren. Je bent niet bang om feedback te geven en jouw aandeel te leveren in onze projecten: we waarderen je visie en inbreng! Als laatst is het mooi meegenomen als je enige ervaring hebt als Werkvoorbereider/Calculator met installaties als warmtepompen, zonnepanelen en ventilatie.

Waarom je bij ons wil werken

Bij studio ECO werken als Werkvoorbereider heeft aardig wat voordelen, al zeggen we het zelf.

  • We zijn ons enorm aan het ontwikkelen en groeien elke dag. Daar nemen we jou ook graag in mee. Lijkt het je bijvoorbeeld een leuke afwisseling om, naast je kantoorwerkzaamheden, de handen uit de mouwen te steken op de bouw? Heb je de ambitie om ons te ondersteunen bij het ontwikkelen van onze eigen ECO cabin? Of wil je klanten adviseren en je eigen team aansturen? Dan bieden wij je die kansen maar wat graag.
  • Wij realiseren veel gave projecten van A tot Z. Zo krijg je de plannen mee, maar ook het eindresultaat.
  • Het kleine maar fijne team ECO is onwijs gezellig! We proberen dan ook regelmatig met elkaar te borrelen op de vrijdagmiddag, en zo nu en dan organiseren we een leuk teamuitje.
  • Ook niet onbelangrijk: we bieden je een marktconform salaris, op basis van je ervaring.

Wij zijn studio ECO

Duurzaam wonen. Daar zijn wij in thuis. Wij zijn specialist op het gebied van installaties voor off grid en energieneutrale woningen. Voor onze klanten maken wij Energie- en Installatie Ontwerpen, en vervolgens realiseren we installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen en ventilatiesystemen. Voor nieuwbouwwoningen realiseren we alle benodigde E- en W-installaties. Hierbij vinden we het belangrijk dat we samenwerken met de natuur en haar ecosystemen. We kijken verder dan de woning, want de persoon en de omgeving van de woning zijn minstens net zo belangrijk. Met een holistische kijk op ecosystemen zorgen we er dus voor dat iedereen in balans met de natuur kan leven, op wat voor plek dan ook. Meer lezen over ons en het team? Check dan deze pagina.

Lijkt deze functie als Werkvoorbereider je wat? En identificeer jij jezelf met onze ECO waarden? Dan maken we graag kennis met je. Mail een korte motivatie en je cv naar info@studioeco.nl. Dan nemen wij contact met je op.