Vacature Ontwerper Duurzame Energie en Installatie

Studio ECO breidt uit: wij zoeken een Ontwerper Duurzame Energie en Installatie

Wij zoeken: een Ontwerper Duurzame Energie en Installatie

Dienstverband: 16-40 uur (parttime/fulltime). Zzp of loondienst

Ervaring: 1-4 jaar ervaring met (advies uitbrengen over) duurzame installaties

In bezit van: rijbewijs B

Solliciteren t/m: vrijdag 26 februari 2021

 

Wat je gaat doen als Ontwerper Duurzame Energie en Installatie

Jij gaat met onze klanten in gesprek: welke duurzame elementen (zoals installaties) passen het beste bij hun unieke situatie? Dat doe je aan de hand van een Energie Ontwerp, en een Installatie Ontwerp.

In het Energie Ontwerp kijk je naar de wensen en eisen van de klant, én de mogelijkheden die de woning en haar omgeving te bieden hebben. Zo bepaal je op een holistische en natuurinclusieve manier welke elementen (zoals installaties) het beste bij hun unieke situatie passen. Vervolgens stroom je door naar het Installatie Ontwerp, waarbij we de technische aspecten van de installatie verder uitwerken. Denk aan de technische detaillering, installatietekeningen en een duidelijke kostenraming. Op deze manier verloopt de installatie vlekkeloos, zonder verrassingen en onverwachte kosten.

Wij leren je graag de kneepjes van het vak. Op kantoor, maar ook in de uitvoering! Mocht je het leuk vinden om je bureau soms in te ruilen voor de bouwplaats, dan bieden we je die mogelijkheid graag.

 

Benieuwd naar toffe afgeronde projecten? Kijk dan hier!

 

Wie jij bent als Ontwerper Duurzame Energie en Installatie

Net als wij, leef en woon jij het liefst in een groenere wereld. Op dit gebied pionier, onderneem en innoveer jij dan ook graag. Je zoekt dingen grondig uit, zodat je goed onderbouwde adviezen uitbrengt. Daarnaast vind je het fijn om vrijheid te krijgen, maar je steekt ook graag de koppen bij elkaar met je team. Op die momenten ben je niet bang om feedback te geven en jouw aandeel te leveren in onze projecten: we waarderen je visie en inbreng! Als laatst heb je enige ervaring met (het adviseren over) installaties, zoals zonnepanelen, warmtepompen en ventilatie. 

Waarom je bij ons wil werken

Bij studio ECO werken als Adviseur Duurzame Energie heeft aardig wat voordelen, al zeggen we het zelf.

  • We zijn ons enorm aan het ontwikkelen en groeien elke dag. Daar nemen we jou ook graag in mee. Lijkt het je bijvoorbeeld een leuke afwisseling om, naast je kantoorwerkzaamheden, de handen uit de mouwen te steken op de bouw? Heb je de ambitie om ons te ondersteunen bij het ontwikkelen van onze eigen ECO cabin? Of wil je uiteindelijk werkvoorbereider worden of je eigen team aansturen? Dan bieden wij je die kansen maar wat graag.
  • Wij realiseren veel gave projecten van A tot Z. Zo krijg je de plannen mee, maar ook het eindresultaat.
  • Het kleine maar fijne team ECO is onwijs gezellig! We proberen dan ook regelmatig met elkaar te borrelen op de vrijdagmiddag, en zo nu en dan organiseren we een leuk teamuitje.
  • Ook niet onbelangrijk: we bieden je een marktconform salaris, op basis van je ervaring.

Wij zijn studio ECO

Duurzaam wonen. Daar zijn wij in thuis. Wij zijn specialist op het gebied van installaties voor off grid en energieneutrale woningen. Voor onze klanten maken wij Energie- en Installatie Ontwerpen, en vervolgens realiseren we installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen en ventilatiesystemen. Voor nieuwbouwwoningen realiseren we alle benodigde E- en W-installaties. Hierbij vinden we het belangrijk dat we samenwerken met de natuur en haar ecosystemen. We kijken verder dan de woning, want de persoon en de omgeving van de woning zijn minstens net zo belangrijk. Met een holistische kijk op ecosystemen zorgen we er dus voor dat iedereen in balans met de natuur kan leven, op wat voor plek dan ook. Meer lezen over ons en het team? Check dan deze pagina.

Lijkt deze vacature Ontwerper Duurzame Energie en Installatie je wat? En identificeer jij jezelf met onze ECO waarden? Dan maken we graag kennis met je. Mail een korte motivatie en je cv naar info@studioeco.nl. Dan nemen wij contact met je op.