Vacature Marketing Communicatie stage (onderzoeksstage)

Studio ECO breidt uit: wij zoeken een Stagiaire Marketing Communicatie

Vacature: stage Marketing Communicatie (onderzoeks-/afstudeerstage)

Dienstverband: 24-40 uur/week

Startdatum: september 2021 (einddatum is bespreekbaar)

Stagevergoeding: aanwezig, bedrag is bespreekbaar

Opleiding: hbo of wo, richting Marketing en/of Communicatie

Solliciteren t/m: vrijdag 24 juni 2021

 

Wat de Marketing Communicatie stage inhoudt

Wij willen graag meer inzicht in onze doelgroep. Hoe bereiken we deze doelgroep bijvoorbeeld? En wat verlangen zij van een bedrijf als studio ECO? Hier doe jij onderzoek naar. Je analyseert onze concurrenten, stelt persona’s op, ontwikkeld een customer journey en bevraagd (potentiële) klanten en stakeholders. Vervolgens rolt hier een mooie strategie uit die we meteen kunnen implementeren.

De precieze onderzoeksvraag specificeren we uiteindelijk samen. Dan hebben wij waardevolle data, en kan jij afstuderen op het onderzoek.

Wie jij bent als Marketing Communicatie stagiair

Jij zit in het laatste jaar van je hbo- of wo-opleiding, en zoekt een afstudeerplek waar je een interessant onderzoek kan uitvoeren. Net als wij, leef en woon jij het liefst in een groenere wereld. Daar draag je graag je steentje aan bij op jouw manier. Je vindt het fijn om vrijheid te krijgen en pakt snel zelf taken op, maar je steekt ook graag de koppen bij elkaar met je team. Per doelgroep weet je belangrijke data boven tafel te krijgen. Dat lukt je door met een nieuwsgierige houding de juiste vragen te stellen.

Waarom je bij ons je onderzoeksstage wilt doen

Gratis masterclass

Bij studio ECO je onderzoeksstage Marketing Communicatie doen heeft aardig wat voordelen, al zeggen we het zelf.

  • Wij realiseren veel gave projecten van A tot Z. Zo krijg je de plannen mee, maar ook het eindresultaat.
  • Je krijgt een eigen werkplek, inclusief de mogelijkheid om je laptop aan te sluiten op een extern scherm.
  • Het kleine maar fijne team ECO is onwijs gezellig! We staan altijd voor elkaar klaar en werken met korte lijntjes. Daarnaast proberen we regelmatig met elkaar te borrelen op de vrijdagmiddag, en zodra het weer kan organiseren we leuke teamuitjes. Ook racen we graag tegen elkaar in een potje Mario Kart. Check via deze link tegen welke collega’s je het opneemt!
  • Ook niet onbelangrijk: we bieden je voor deze Marketing Communicatie stage een fijne vergoeding. Het precieze bedrag is bespreekbaar. 

Wij zijn studio ECO

Duurzaam wonen. Daar zijn wij in thuis. Wij zijn specialist op het gebied van installaties voor off grid en energieneutrale woningen. Voor onze klanten maken wijECO ontwerpen slimme Engineeringsoplossingen, en vervolgens realiseren we installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen en ventilatiesystemen. Dat doen we voor nieuwbouw en bestaande bouw. Hierbij vinden we het belangrijk dat we samenwerken met de natuur en haar ecosystemen. We kijken verder dan de woning, want de persoon en de omgeving van de woning zijn minstens net zo belangrijk. Met een holistische kijk op ecosystemen zorgen we er dus voor dat iedereen in balans met de natuur kan leven, op wat voor plek dan ook. Meer lezen over ons en het team? Check dan deze pagina.

 

Lijkt deze onderzoeksstage Marketing Communicatie je wat? En identificeer jij jezelf met onze ECO waarden? Dan maken we graag kennis met je. Mail een korte motivatie en je cv naar info@studioeco.nl. Dan nemen wij contact met je op.