Vacature Management Assistent

Studio ECO breidt uit: wij zoeken een Management Assistent

Wij zoeken: een Management Assistent

Dienstverband: 32 uur/week, loondienst

Salaris: € 2.000,- tot € 2.200,- bruto (o.b.v. 40 uur/week)

Ervaring: 1-4 jaar ervaring als Management Assistent, Secretaresse, Receptioniste of vergelijkbaar

Opleiding: mbo (niveau 4), of hbo (werk- en denkniveau)

Solliciteren t/m: vrijdag 7 mei 2021

 

Wat je gaat doen als Management Assistent

Jouw week ziet er elke dag anders uit. Je houdt je bezig met de planning van onze projecten. Hiervoor heb je contact met je collega’s op kantoor, maar ook met onze installateurs. Daarnaast schakel je ook met onze klanten. Wanneer de gelegenheid zich voordoet ontvang je deze fysiek, maar het meeste contact vindt per mail en telefonisch plaats. Vervolgens verwerk je informatie over de klanten in onze CRM in Trello.Ook facilitaire zaken behoren tot jouw takenpakket: kantoorartikelen en boodschappen bestellen, wegbrengen van pakketjes en mede-organiseren van teamuitjes. Als klein team zorgen we samen voor een schoon en werkbaar kantoor. 

Wij leren je graag de kneepjes van het vak. Op kantoor, maar ook in de uitvoering! Mocht je het leuk vinden kan je ook meedenken over toffe projecten zoals de ontwikkeling van onze eigen cabin en het verkrijgen van grond in verschillende gemeente. 

Wie jij bent als Management Assistent

Net als wij, leef en woon jij het liefst in een groenere wereld. Daar draag je graag je steentje aan bij op jouw manier. Je vindt het fijn om vrijheid te krijgen en pakt snel zelf taken op, maar je steekt ook graag de koppen bij elkaar met je team. Op die momenten ben je niet bang om feedback te geven en jouw aandeel te leveren in onze projecten: we waarderen je visie en inbreng. Voor plannen en organiseren heb jij talent: je krijgt energie van meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Ervaring met programma’s als Excel, Gmail, Trello en Slack is welkom. Als kers op de taart ben je een gezellige, positieve aanvulling op ons ECO team. 

Waarom je bij ons wil werken

Oosterwold Almere

Bij studio ECO werken als Management Assistent heeft aardig wat voordelen, al zeggen we het zelf.

  • Wij realiseren veel gave projecten van A tot Z. Zo krijg je de plannen mee, maar ook het eindresultaat.
  • Je krijgt een eigen werkplek, inclusief de mogelijkheid om je laptop aan te sluiten op een extern scherm.
  • Het kleine maar fijne team ECO is onwijs gezellig! We staan altijd voor elkaar klaar en werken met korte lijntjes. Daarnaast proberen we regelmatig met elkaar te borrelen op de vrijdagmiddag, en zodra het weer kan organiseren we leuke teamuitjes. Ook racen we graag tegen elkaar in een potje Mario Kart. Check via deze link tegen welke collega’s je het opneemt!
  • Ook niet onbelangrijk: we bieden je als Management Assistent een marktconform salaris van € 2.000,- tot € 2.200,- bruto (40 uur/week), op basis van je ervaring en opleiding.

Wij zijn studio ECO

Duurzaam wonen. Daar zijn wij in thuis. Wij zijn specialist op het gebied van installaties voor off grid en energieneutrale woningen. Voor onze klanten maken wij Energie- en Installatie Ontwerpen, en vervolgens realiseren we installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen en ventilatiesystemen. Voor nieuwbouwwoningen realiseren we alle benodigde E- en W-installaties. Hierbij vinden we het belangrijk dat we samenwerken met de natuur en haar ecosystemen. We kijken verder dan de woning, want de persoon en de omgeving van de woning zijn minstens net zo belangrijk. Met een holistische kijk op ecosystemen zorgen we er dus voor dat iedereen in balans met de natuur kan leven, op wat voor plek dan ook. Meer lezen over ons en het team? Check dan deze pagina.

 

Lijkt deze vacature Management Assistent je wat? En identificeer jij jezelf met onze ECO waarden? Dan maken we graag kennis met je. Mail een korte motivatie en je cv naar info@studioeco.nl. Dan nemen wij contact met je op.