Vacature Installateur W-installaties

Studio ECO breidt uit: wij zoeken een Installateur W-installaties

Wij zoeken: een installateur OF een leerling installateur voor voornamelijk W-installaties

Dienstverband: 16-40 uur (parttime/fulltime). Zzp of loondienst (voor leerling geldt: 0-uren contract)

Ervaring: 0-2 jaar ervaring met W-installaties, OF >2 jaar met W-installaties

In bezit van: rijbewijs B en mogelijk een eigen auto

Solliciteren t/m: vrijdag 26 februari 2021

 

Wat je gaat doen als Installateur W-installaties

Als installateur bij studio ECO rij je dagelijks met de benodigde tools en materialen naar een van onze projecten. Daar realiseer je verschillende soorten duurzame installaties in woningen. Denk bijvoorbeeld aan warmtepompen & centrale verwarming, ventilatiesystemen en mogelijk ook zonnepanelen. Soms doe je dit op eigen houtje, maar meestal werk je samen met het ECO team. Dit doe je op verschillende locaties door Nederland.

 

Benieuwd wat voor installatieprojecten wij eerder realiseerden? Kijk dan hier!

 

Wie jij bent als Installateur W-installaties

Duurzaamheid is iets dat jou bezighoudt. Net als wij, leef jij het liefst in een groenere wereld. Daarnaast is stilzitten op kantoor niks voor jou. Je werkt graag zelfstandig. Tegelijk ben je wel sociaal betrokken, zowel bij je team als bij de klanten. Jouw gevoel voor humor past goed bij onze gezellige en informele sfeer.

Als leerling installateur met 0-2 jaar ervaring…

… ben je misschien nog bezig met een studie, of net klaar met school. Hoe dan ook: je bent klaar om de kneepjes van het vak te leren. Heb je al iets van ervaring met W-installaties, zoals centrale verwarming, waterleidingsystemen en ventilatiesystemen? Dan is dat mooi meegenomen, net als een rijbewijs B. Je eigen gereedschapskist meenemen naar klussen is wel handig.

Als installateur met >2 jaar ervaring…

… heb je in ieder geval ervaring met W-installaties, zoals centrale verwarming, waterleidingsystemen en ventilatiesystemen aanleggen. Ervaring met het installeren van warmtepompen is een pluspunt. Maar mocht je hier nog niet in thuis zijn, dan leren we je graag de kneepjes van het vak. Je bent in ieder geval in het bezit van je rijbewijs B.

Als zzp’er verwachten we van je dat jij jouw eigen gereedschap meeneemt naar klussen. Wil je liever werken in loondienst? Daar staan wij ook zeker voor open.

Waarom je bij ons wil werken

Bij studio ECO werken als Installateur W-installaties heeft aardig wat voordelen, al zeggen we het zelf.

  • We zijn ons enorm aan het ontwikkelen en groeien elke dag. Daar nemen we jou ook graag in mee. Heb je bijvoorbeeld de ambitie om te leren hoe je Energie- en Installatie Ontwerpen maakt?
  • Heb je de ambitie om ons te ondersteunen bij het ontwikkelen van onze eigen ECO cabin? Of wil je uiteindelijk werkvoorbereider worden of je eigen team aansturen? Dan bieden wij je die kans maar wat graag.
  • Wij realiseren veel gave projecten van A tot Z. Zo krijg je de plannen mee, maar ook het eindresultaat.
  • Het kleine maar fijne team ECO is onwijs gezellig! We proberen dan ook regelmatig met elkaar te borrelen op de vrijdagmiddag, en zo nu en dan organiseren we een leuk teamuitje.
  • Ook niet onbelangrijk: we bieden je een marktconform salaris, op basis van je ervaring.

Wij zijn studio ECO

Duurzaam wonen. Daar zijn wij in thuis. Wij zijn specialist op het gebied van installaties voor off grid en energieneutrale woningen. Voor onze klanten maken wij Energie- en Installatie Ontwerpen, en vervolgens realiseren we installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen en ventilatiesystemen. Voor nieuwbouwwoningen realiseren we alle benodigde E- en W-installaties. Hierbij vinden we het belangrijk dat we samenwerken met de natuur en haar ecosystemen. We kijken verder dan de woning, want de persoon en de omgeving van de woning zijn minstens net zo belangrijk. Met een holistische kijk op ecosystemen zorgen we er dus voor dat iedereen in balans met de natuur kan leven, op wat voor plek dan ook. Meer lezen over ons en het team? Check dan deze pagina.

Identificeer jij jezelf met onze ECO waarden? Dan maken we graag kennis met je. Mail een korte motivatie en je cv naar info@studioeco.nl. Dan nemen wij contact met je op.