Installatie zonnepanelen

Zonnepanelen – Eurovee Lexmond

De ruimte op het dak van een grote hal of bedrijfspand is een prachtig oppervlak om zonnepanelen neer te leggen. Eurovee in Lexmond had ook besloten zonnepanelen te plaatsen op hun stal. Er was plek voor meer dan 64 zonnepanelen. Om in de dezelfde stijl als de hal te blijven heeft studio ECO aangedragen om de zwarte panelen van LG te plaatsen.

Hoeveel zonnepanelen heb je normaal nodig?

Dit is afhankelijk van wat je gebruikt. Een gemiddeld gezin heeft aan zo’n 12 tot 16 zonnepanelen voldoende om alle stroom op te wekken die ze gebruiken wanneer verwarming gebeurd met een gasketel. Wordt er verwarmd met een warmtepomp, dan heb je er meer nodig om alle stroom op te wekken die je gebruikt. Er zijn mooie systemen van bijvoorbeeld Triple Solar die warmtepompen slim combineren met zonnepanelen. Studio ECO zorgt voor installatie van systemen zoals deze.

Wat gaat dit Eurovee opleveren?

Bij Eurovee hebben we gekozen voor 64 zonnepanelen omdat dit is afgestemd op het verbruik en de aansluiting. Hierdoor is de verwachte opbrengst van deze LG zonnepanelen in combinatie met SolarEdge ruim 21.000 kilowattuur per jaar.

Wil je ook verblijvend advies over wat je het dak van je bedrijfshal of -pand kan doen? Neem dan hier contact met ons of bel 085 06 85 504