Installatie ontwerp

Een Installatie Ontwerp op maat

Heb je al een Energie Ontwerp voor je (woon)ruimte? Dan is een Installatie Ontwerp de logische vervolgstap. Op basis van het Energie Ontwerp maken we technische schema’s en installatietekeningen voor de installateurs, een visualisatie waar gewenst en een duidelijke kostenraming. 

duurzaam energie ontwerp

Installatietekeningen en technische schema’s

Een installatietekening is een plattegrond van je (woon)ruimte, waarop we alle installaties duidelijk uittekenen. Zo weten jij en de installateurs precies waar bijvoorbeeld waterpunten, stopcontacten en vloerverwarming moet komen. Vervolgens laat een technisch schema zien welke onderdelen er moeten komen. Hierop is wederom voor de installateur duidelijk hoe bijvoorbeeld een warmtepomp geïnstalleerd moet worden en welke elementen met elkaar verbonden zijn. 

Visualisatie Installatie Ontwerp

Het kan zijn dat we elementen installeren in je woning die, uiteraard op een mooie manier, zichtbaar zijn in je (woon)ruimte. Dan is het fijn om te weten hoe dit eruit gaat zien. Door een 2D en/of 3D visualisatie te maken, krijg je inzicht in het uiterlijk van de installaties.

Kostenraming

Je krijgt van ons een duidelijke kostenraming, waarin je te zien krijgt wat alles gaat kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

We helpen je graag

Wil je mogelijk een Installatie Ontwerp door ons laten maken? Neem dan contact met ons op. We horen graag van je.

 

Heb je nog een partij nodig die de installatie vervolgens realiseert? Dan ben je ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.