Google Reviews testpage

 • 5 star review  Snelle reacties op e-mail, duidelijke offerte, bij installatie omvormer alles keurig opgeleverd en plaatsen van 8 zonnepanelen liep voorspoedig. Na plaatsing werkte de Solar Edge app gelijk, oftewel, uitstekende ervaring met Studio ECO.

  thumb Janette van de Scheur
  6/16/2021
 • 5 star review  Online ECO intake gehad met Thijs waarbij hij mij advies gaf over koeling in huis. Daarnaast gaf hij mij nog veel ander advies over het verduurzamen van mijn huis. Het was een fijn en waardevol gesprek met duidelijk advies. Binnenkort worden er zonnepanelen gelegd en een warmtepomp ge├»nstalleerd.

  thumb jolanda van de plas
  6/16/2021
 • 5 star review  Studio Eco heeft samen met ons gekeken naar het verduurzamen van een bestaand huis. We vonden ze erg fijn in de omgang, gingen goed met de afspraken om en hadden veel zinnige dingen te zeggen.

  thumb BasBarian
  11/16/2020
 • 5 star review  Studio ECO heeft voor onze nieuwe - volledige eco - woning in Almere Oosterwold de gehele installatie verzorgd. Het plaatsen van 46 zonnepanelen was een uitdaging. De NIBE warmtepomp staat in onze woning. Deze maakt minder geluid dan onze vaatwasser ­čĹŹ. Triple Solar was een uitdaging welke Eric niet uit de weg ging.

  thumb Kees Zantvoort
  10/26/2020
 • 4 star review  Goede allround leverancier in het advies, ontwerp, levering en onderhoud voor een integraal duurzaam energieconcept. Geven persoonlijke aandacht en gebruiken degelijke kwaliteitsproducten.

  thumb Cyril Heijsters
  10/21/2020