Vacatures

Studio ECO breidt uit: wij zoeken nieuwe teamleden!

 

Ben jij begaan met circulair, natuurinclusief wonen en staat duurzaamheid voor jou centraal? Dan staat hier wellicht een passende vacature voor je tussen. Op dit moment hebben wij een duurzame vacature openstaan. Nieuwsgierig? Klik dan door, en bel of mail ons gerust met je vragen.

 

Fulltime Administratief medewerker

Op zoek naar een afwisselende baan in een duurzame organisatie? Als administratief medewerker bij studio ECO heb je veel contact met klanten, onze installateurs op de klus en natuurlijk je collega’s op kantoor. Hebben onze klanten een vraag, dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Via de telefoon, mail of Whatsapp. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor administratieve taken zoals de boekhouding en het organiseren en up to date houden van (digitale) mappen.

Wij zoeken een: Administratief medewerker

Dienstverband: 36-40 uur/week, loondienst

Salaris: € 2.250-3.250 bruto + vakantiegeld (o.b.v. 40 uur/week)

Ervaring: Minimaal 2 jaar ervaring

Opleiding: mbo (niveau 4), of hbo (werk- en denkniveau)

Nieuwsgierig? Check de duurzame vacature dan hier!

 

Fulltime W installateur 

Als W installateur bij studio ECO rij je dagelijks met de benodigde tools en materialen naar een van onze projecten. Daar realiseer, repareer en onderhoud je CV installatie en warmtepompen in woningen van onze klanten. Kennis van warmtepompen is een pré. Soms doe je dit op eigen houtje, maar meestal werk je samen met het ECO team. Dit doe je op  locaties binnen een uur van het kantoor van studio ECO. 

Dienstverband: loondienst

Ervaring: 0-4 jaar ervaring

Diploma: geen diploma vereist. In bezit van relevante cursussen.

Nieuwsgierig? Check de duurzame vacature dan hier!