Vacatures

Studio ECO breidt uit: wij zoeken nieuwe teamleden!

 

Ben jij begaan met circulair, natuurinclusief wonen en staat duurzaamheid voor jou centraal? Dan staat hier wellicht een passende vacature voor je tussen. Op dit moment hebben wij een duurzame vacature openstaan. Nieuwsgierig? Klink dan door, en bel of mail ons gerust met je vragen.

 

Fulltime W installateur 

Als W installateur bij studio ECO rij je dagelijks met de benodigde tools en materialen naar een van onze projecten. Daar realiseer, repareer en onderhoud je CV installatie en warmtepompen in woningen van onze klanten. Kennis van warmtepompen is een pré. Soms doe je dit op eigen houtje, maar meestal werk je samen met het ECO team. Dit doe je op  locaties binnen een uur van het kantoor van studio ECO. 

Dienstverband: loondienst
Ervaring: 0-4 jaar ervaring
Diploma: geen diploma vereist. In bezit van relevante cursussen.

Nieuwsgierig? Check de duurzame vacature dan hier!

Stagaire marketing en communicatie 

Wij willen graag meer inzicht in onze doelgroep. Hoe bereiken we deze doelgroep bijvoorbeeld? En wat verlangen zij van een bedrijf als studio ECO? Hier doe jij onderzoek naar. Je analyseert onze concurrenten, stelt persona’s op, ontwikkeld een customer journey en bevraagd (potentiële) klanten en stakeholders. Vervolgens rolt hier een mooie strategie uit die we meteen kunnen implementeren.

Dienstverband: stage
Ervaring: studie
Diploma: geen diploma vereist

Nieuwsgierig? Check de duurzame vacature dan hier!