Services

Op zoek naar duurzame installaties? Wij helpen je zuinig, energieneutraal of autarkisch te wonen. Waar jij dat wilt. Wij gaan als volgt te werk: we bepalen eerst het ontwerp, wat wordt opgevolgd door de installatie.

Ontwerp

Bij het maken van een ontwerp beginnen wij met het maken van een analyse. Vervolgens gaan we verder met methodisch ontwerpen. Hieruit volgen welke systemen het beste zijn voor jouw woning en jouw plannen. Samen stellen we een aantal installatie concepten op en toetsen deze aan de hand van jouw eisen en wensen. Zo hebben we de juiste handvatten om de beste keuze te maken voor jouw situatie.

Installatie

De logische volgende stap is de installatie. Wij zorgen dat de systemen waar jij voor kiest worden geïnstalleerd. Of het nu gaat om een zonnepanelen, een warmtepomp voor verwarming, warm water en eventueel koeling, een energiezuinig ventilatiesysteem of een combinatie hiervan. Wij realiseren het. Ook als jij nul-op-de-meter (NOM) of autarkisch (off grid) wilt wonen.

 

Duurzame installaties. Wij helpen je zuinig, energieneutraal of autarkisch te wonen. Wij gaan als volgt te werk: we bepalen het Ontwerp wat wordt opgevolgd door de Installatie. >
Foto door: Van Belkom Producties.