Realisatie

Duurzame installaties voor jouw (woon)ruimte

Wij zorgen voor de levering en installatie van de systemen die nodig zijn voor jouw duurzame huis. Of dat nu NOM (nul op de meter)/energieneutraal, off grid (autarkisch) of gewoon zuinig is.  Op basis van jouw toekomstplannen, wensen en behoeften bepalen wij ons advies, ontwerpen en installaties. Dan gaan we aan de slag met zonnepanelen, een warmtepomp (voor centrale verwarming, warm water en eventueel koeling) en/of ventilatie (warmteterugwinning (WTW) of vraaggestuurde ventilatie). Daarnaast zijn we ook thuis in energiezuinige led-verlichting voor jouw smart home. 

Start met een Energie- en/of Installatie Ontwerp

Om te bepalen welke installaties jij nodig hebt in jouw unieke situatie, gaan we samen in gesprek. Vervolgens maken we op basis van je wensen, behoeften en verbruik een Energie- en/of een Installatie Ontwerp op maat. Mocht je deze ontwerpen nog niet hebben, dan zitten we graag met je om de tafel.

energieneutraal energieontwerp

Zonne-energie

Via de natuur zelf thuis energie opwekken? Met zonnepanelen op je dak ben je voorzien van (een groot deel van) de stroom die jij nodig hebt. We kijken samen naar je situatie en verbruik, zodat we op maat kunnen bepalen welk systeem en hoeveel panelen je nodig hebt. Wanneer dat nodig is, maken wij ook aanpassingen in de meterkast. Dat is belangrijk voor de veiligheid en een optimale stroomlevering.

Duurzame installatie. Wij zorgen voor de levering en installatie van de systemen die nodig zijn voor uw duurzame huis. Vraag hier informatie op!

Warmtepompen

Een warmtepomp is een duurzaam systeem dat je huis kan verwarmen (en in sommige gevallen ook kan koelen). Dit systeem haalt warmte-energie uit water, lucht en/of uit de grond. Vervolgens geeft deze de warmte vrij door het verwarmingssysteem dat aan de warmtepomp is verbonden. Wij installeren je nieuwe energiezuinige warmtepomp graag voor je.

Onze service stopt daar niet. Wij zijn er ook graag voor jou na de installatie. Daarom zijn we altijd bereikbaar om je te helpen met jouw systemen. Daarnaast kan je bij ons een service & onderhoudsabonnement afsluiten. Zo creëren we samen de beste leefomgeving voor jou en je situatie. Eentje die zowel comfortabel als energiezuinig is.

 

Een gezond binnenklimaat

Je wil graag comfortabel wonen, in een gezonde omgeving. En daar hoort een fijn binnenklimaat bij. Denk bijvoorbeeld aan een stabiele temperatuur en ventilatie, belangrijke aspecten voor een gezonde leefomgeving. Daar kunnen wij je bij helpen.

 

Overige installaties

Naast al deze duurzame installaties, helpen we je ook graag met je riolering, watervoorziening en elektriciteit. Wil je dus graag al je installaties voor je nieuwe woning onderbrengen bij één partner? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Heb je ook een Energie Ontwerp, of een Installatie Ontwerp nodig? Dan helpen we je ook daar graag mee.