Realisatie

Duurzame installaties voor jouw (woon)ruimte

Wij zorgen voor de realisatie van duurzame en holistische systemen. Deze installaties verhogen je woon- en leefcomfort en maken natuurverbonden leven mogelijk. Of dat nu energieneutraal (NOM/nul op de meter), off grid of gewoon zuinig is. Op basis van jouw toekomstplannen, wensen en behoeften bepalen wij ons ECO advies en de meest passende installaties. We zijn specialist als het gaat om zonnepanelen, warmtepompen (voor centrale verwarming, warm water en koeling) en ventilatiesystemen (balansventilatie met warmteterugwinning (WTW) of vraaggestuurde ventilatie (RV/CO). Deze drie duurzame installaties dragen bij aan een energie neutraal, optimaal en gezond binnenklimaat voor jouw huis. Tegenwoordig installeren we ook laadpalen met eventuele uitbreiding met een thuis batterij. Vanwege de grote vraag naar installatie doen we op dit moment alleen installatiewerk in de omgeving Utrechtse Heuvelrug. 

Zonne-energie

Via de natuur zelf thuis energie opwekken? Met zonnepanelen op je dak ben je voorzien van (een groot deel van) de stroom die jij nodig hebt. We kijken samen naar je situatie en verbruik, zodat we op maat kunnen bepalen welk systeem en hoeveel panelen je nodig hebt. Wanneer dat nodig is, maken wij ook aanpassingen in de meterkast. Dat is belangrijk voor de veiligheid en een optimale stroomlevering.

Warmtepompen

Een warmtepomp is een duurzaam systeem dat je huis kan verwarmen. In sommige gevallen kan de warmtepomp ook koelen. Een warmtepompsysteem haalt warmte-energie uit water, lucht en/of uit de grond. Vervolgens geeft deze de warmte vrij door het verwarmingssysteem dat aan de warmtepomp is verbonden. Wij installeren je nieuwe energiezuinige warmtepomp graag voor je. Benieuwd naar de verschillende soorten warmtepompen? Check dan deze blog.

Onze service stopt daar niet. Wij zijn er ook graag voor jou na de installatie. Daarom zijn we altijd bereikbaar om je te helpen met jouw systemen. Daarnaast kan je, na de installatie, een Service & Onderhoudsabonnement afsluiten. Zo creëren we samen de beste leefomgeving voor jou en je situatie. Eentje die zowel comfortabel als energiezuinig is.

 

Goede ventilatie

Je wil graag comfortabel wonen, in een gezonde omgeving. En daar hoort een fijn binnenklimaat bij. Denk bijvoorbeeld aan een stabiele temperatuur en ventilatie. Dit zijn belangrijke aspecten voor een gezonde leefomgeving, waar wij je bij kunnen helpen.

 

 

Heb je eerst nog advies nodig over welke energiebesparende maatregelen bij jou passen? Doe dan hier de ECO check, en kom erachter hoe wij jou het beste kunnen helpen.