Bijbaan Veenendaal – Assistent Werkplaats

Bijbaan Veenendaal: wij zoeken een Assistent Werkplaats

Wij zoeken: een Assistent Werkplaats

Dienstverband: +/- 4 uur/week, loondienst (0 uren contract) of zzp

Salaris: marktconform, afhankelijk van je leeftijd en ervaring

Ervaring: geen ervaring vereist

Opleiding: mbo werk- en denkniveau, geen diploma vereist

Solliciteren t/m: vrijdag 25 juni 2021

 

Wat je gaat doen als Assistent Werkplaats

Voor deze bijbaan in Veenendaal zijn we op zoek naar een georganiseerde opruimer voor onze ECO werkplaats. Je sorteert en telt onze voorraad, zodat wij precies weten wat we moeten bijbestellen. Daarnaast laad je onze bedrijfsbus uit, verzamel je het materiaal voor de volgende klus, en laad je de bus weer in met dit materiaal. Wanneer nodig geef je onze bus een goede schoonmaakbeurt.

Wie jij bent als Assistent Werkplaats

Jij bent een scholier of student, die het leuk vind om de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast heb je oog voor organiseren en sorteren. Door je interesse in de duurzame installatiewereld, leer je hier graag meer over. Misschien heb je ambities om zelf in deze industrie te werken later. In dat geval helpen we je graag op weg! Je start met een leuke bijbaan in Veenendaal, maar wie weet eindig je over een aantal jaar als ECO installateur.

Je bent ook welkom als je leeftijd wat hoger ligt, wellicht zelfs gepensioneerd. Nog geen zin om thuis stil te zitten? Dat snappen we. Dankzij je interesse in de installatiewereld en je talent voor ordenen, zitten we graag eens met je om de tafel.

Waarom je bij ons wil werken

Oosterwold Almere

Bij studio ECO werken als Assistent Werkplaats heeft aardig wat voordelen, al zeggen we het zelf.

  • Wij realiseren veel gave projecten van A tot Z. Zo krijg je de plannen mee, maar ook het eindresultaat.
  • We zijn ons enorm aan het ontwikkelen en groeien elke dag. Daar nemen we jou ook graag in mee. Heb je bijvoorbeeld de ambitie om meer te leren over de installatie van W-installaties? Of wil je uiteindelijk werkvoorbereider worden of je eigen team aansturen? Dan bieden wij je die kans maar wat graag.
  • We bieden je een bijbaan in Veenendaal met een marktconform salaris én niet teveel uren. Hierdoor heb je nog genoeg tijd over voor school en je vrienden. Daarnaast hoef je niet in het weekend te werken: je weekend heb je dus ook echt vrij.
  • Het kleine maar fijne team ECO is onwijs gezellig! We staan altijd voor elkaar klaar en werken met korte lijntjes. Daarnaast proberen we regelmatig met elkaar te borrelen op de vrijdagmiddag, en zodra het weer kan organiseren we leuke teamuitjes. Ook racen we graag tegen elkaar in een potje Mario Kart. Check via deze link tegen welke collega’s je het opneemt!

Wij zijn studio ECO

Duurzaam wonen. Daar zijn wij in thuis. Wij zijn specialist op het gebied van installaties voor off grid en energieneutrale woningen. Voor onze klanten maken wij ECO ontwerpen slimme Engineeringsoplossingen, en vervolgens realiseren we installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen en ventilatiesystemen. Voor nieuwbouwwoningen realiseren we alle benodigde E- en W-installaties. Hierbij vinden we het belangrijk dat we samenwerken met de natuur en haar ecosystemen. We kijken verder dan de woning, want de persoon en de omgeving van de woning zijn minstens net zo belangrijk. Met een holistische kijk op ecosystemen zorgen we er dus voor dat iedereen in balans met de natuur kan leven, op wat voor plek dan ook. Meer lezen over ons en het team? Check dan deze pagina.

 

Lijkt deze vacature in Veenendaal voor Assistent Werkplaats je wat? Dan maken we graag kennis met je. Mail een korte motivatie en je cv naar info@studioeco.nl. Dan nemen wij contact met je op.